Over Suzanne

Mijn naam is Suzanne Warmerdam. Ik ben geboren op 29 februari 1972 en dus pas 12 jaar jong ;-).

Wat ik in die 12 ‘jaren’ deed, zie je in  ‘Mijn schrikkeljaren – in vogelvlucht’.

Je vraagt je misschien af of ik altijd al tekende? Vroeger wel, maar jarenlang raakte ik geen potlood of stift aan.

Het duurde een tijd voor ik het tekenen herontdekte. Na mijn studie Bedrijfskunde werkte ik ruim 20 jaar in diverse uitdagende banen. Aan het verbeteren van processen en het verhogen van de klanttevredenheid. Veel geleerd, plezier gehad en mooie projecten afgerond.

Al een tijd lang kriebelde het: ik miste iets, maar wat? Toen ik kennis maakte met Zakelijk Tekenen viel alles op z’n plek: mijn creativiteit – die lang verborgen was geweest – ging weer stromen. Ik kon dit combineren met mijn business ervaring en mijn analytische vaardigheden. Mijn hart ging sneller kloppen!

Niet lang daarna gooide ik het roer om en startte mijn eigen bedrijf. Van ‘veel in mijn hoofd’ ging ik naar ‘hoofd, hart en handen’ inzetten. En dat voelt heel goed!

WAAR IK IN GELOOF

‘Je kunt VEEL MEER dan je denkt!’ Dat heb ik gezien en ervaren. Tijdens mijn trainingen en workshops heb ik honderden mensen gezien die begonnen met ‘ik kan niet tekenen’ of ‘ik weet niet wat ik wil’ en eindigen met ‘ik kan het’ ‘ik heb meer duidelijkheid over wat ik wil’.

WAT MIJ KENMERKT

Ik vind het heerlijk om mensen te laten ontdekken dat ze tekenen in kunnen zetten op het werk. Ik zie dat het positieve energie geeft, inzicht en rust. Ik hou van creëren, iets tot stand brengen dat er eerder niet was. Dingen helder maken op een unieke en originele manier. En anderen inspireren om dat ook te doen!

Ik vind het fantastisch om mensen op een positieve manier in beweging te zetten en ook om mezelf steeds te blijven ontwikkelen. In de afgelopen jaren volgde ik daarom diverse opleidingen, waaronder Visueel Leiderschap, Visueel Faciliteren, Creatief Coachen en NLP. En ik ben nog lang niet uitgeleerd ;-).

En jij? Hou jij er ook van om jezelf te ontwikkelen? Ben je nieuwsgierig geworden wat Zakelijk Tekenen voor jou kan betekenen op persoonlijk of professioneel vlak? En hoe ik je daarbij kan helpen?

Ik maak graag kennis met je. Neem contact met me op of kom een keer langs in mijn werk- en workshopruimte in Voorschoten (bij Leiden).

Meer info
Zakelijk tekenen  Teken je Droombaan

WAT ANDEREN OVER MIJ ZEGGEN

[testimonials order_by=”rand” author_image=”no” show_navigation=”yes” navigation_style=”dark” auto_rotate_slides=”10″ animation_type=”fade_option”]

Meer weten over mij? Bekijk mijn visuele CV of kijk op LinkedIn.