Zakelijk tekenen online

Training Flip-over tekenen

Ben jij een coach, trainer of adviseur en wil je heldere uitleg geven, interactie en aandacht? En ook nog eens je creativiteit aanboren? Doe dan mee met de online training Zakelijk Tekenen op Flip-over via ZOOM.

Alle inhoudelijke informatie vind je hier.

Ik krijg regelmatig de vraag: werkt dit wel als online training? Het overtuigende antwoord is: ja, het werkt zeker! Volgens de deelnemers die meededen zelfs verrassend goed. Het belangrijkste is: wat werkt voor JOU? Werk je graag vanuit huis en geloof je in online interactief leren via Zoom? Dan is de online training iets voor jou.

De online training heeft dezelfde opbouw en resultaat als de live training. Je gaat veel DOEN, er is veel afwisseling en je doorloopt een stijle leercurve. De duur van de training is – net als bij de live training – in totaal 4,5 uur, met een extra  lange pauze, zodat je het 2e deel vol energie weer verder kunt.

‘Zoom werkte heel goed met deze set-up van de workshop en jouw manier van trainen. Boven verwachting!’ – Lesley

Online training boeken

MEER WETEN OF LIEVER LIVE?

Alle overige informatie over de training vind je op de pagina Zakelijk Tekenen op Flip-over. Ook als je liever de training live wilt volgen in mijn workshopruimte in Voorschoten, kun je hier terecht.

Naar Flip-over tekenen >