Zakelijk tekenen op flipover

Training

Wil jij je verhaal op een duidelijke, creatieve manier ondersteunen met beelden, zodat je boodschap begrepen én onthouden wordt? En je creativiteit aanboren (iedereen heeft het in zich!)?

Doe dan mee met de training Zakelijk Tekenen op Flip-over! Live in Voorschoten (regio Leiden) of online via Zoom. Ook als incompany workshop te boeken.

Herken je dit?

Regelmatig geef je presentaties, workshops of trainingen. Je legt graag dingen uit en neemt mensen mee in je verhaal. Steeds vaker merk je dat mensen ‘powerpoint-moe’ zijn, dat je boodschap niet goed overkomt.

Je hebt wel eens gezien dat mensen hun idee uitlegden door te tekenen. Dat was heel helder en origineel, dát lijkt je ook wel wat! Alleen…. dat zie je jezelf écht niet doen. Ik zal je wat verklappen: daarin sta je niet alleen. De meeste mensen zeggen aan het begin van mijn trainingen ‘Ik kan niet tekenen’ en ‘ik ben niet creatief’.

IEDEREEN kan tekenen, jij dus ook!

Tijdens mijn trainingen laat ik je ervaren dat je met een paar simpele lijnen álles kunt tekenen, ook abstracte onderwerpen. Ik laat je vooral veel DOEN en leer je om een professionele uitstraling aan een tekening te geven. Je overwint je (eventuele) teken-angst en gaat plezier en creatieve flow ervaren.

Aan het einde van de training ga je naar huis met je eigen concrete resultaten én met een flinke dosis inspiratie!

Het resultaat

Tijdens de training heb je het vertrouwen en de durf gekregen om te tekenen, zelfs op een flip-over (ook als je dacht dat je niet kon tekenen). Je weet hoe je een flip-over ontwerpt en welke opties je hebt om interactie te bereiken, of juist niet.  Je leert hoe je tekeningen inscant, zodat je ze kunt gebruiken bij online presentaties, workshops of trainingen. Je ondersteunt vanaf nu je verhaal met beelden en dat heeft effect: het wordt met meer aandacht gevolgd, sneller begrepen en beter onthouden. Klanten en collega’s reageren positief verrast en je zult zien dat je meer plezier ervaart op je werk. Ook is je creativiteit wakker geschud, een van de belangrijkste 21-eeuw skills. Jij bent er klaar voor!

‘Ik heb er nog elke dag plezier van dat ik deze toffe training heb gevolgd! Nooit meer gedoe met een beamer die niet werkt of mensen die wegdommelen bij je PowerPoint! – Wendy’

INVESTERING

Je investering voor deze inspirerende training met zeer stijle leercurve is € 259,- excl btw (€ 313,39 incl btw).

 

Je krijgt een professionele set Neuland stiften, tekenschrift en een set visuele talentenkaarten. Tijdens de workshop wordt er gezorgd voor koffie, thee, versnaperingen en een lunch.

Na afloop krijg je 3 inspiratiemails in een periode van een maand, zodat je verder kunt gaan met oefenen en het ook echt gaat DOEN!

LIVE SESSIE OF ONLINE?

Je kunt de workshop live volgen in mijn workshopruimte in Voorschoten (als het ivm Covid-19 ook toegestaan is) of online via Zoom. Veel mensen vragen zich af: werkt dat wel, deze training online? Mijn ervaringen en vooral die van mijn deelnemers zijn verrassend positief. Het programma en de aanpak is hetzelfde, met enkele aanpassingen. Het resultaat is heel vergelijkbaar.

Data live workshops*

In Voorschoten, Leidseweg 33, van 10 tot 15:30 uur

  • Vrijdag 8 oktober 2021

Er is een pauze om zelf meegebracht eten te nuttigen.

*) Als het ivm Covid-19 niet toegestaan is om de workshop live te geven dan wordt het ofwel een online workshop of je kunt een volgende keer meedoen.

Live workshop boeken

Data online workshops

Via ZOOM, van 10 tot 15:30 uur

  • Nieuwe datum volgt

Er is een uur pauze tussen het ochtend- en middagdeel

Online workshop boeken

 

Zit er geen datum bij die past? Stuur een mail naar mailing@suzannewarmerdam.com en ik hou je op de hoogte!

Data workshops

In Voorschoten, Leidseweg 33, van 10 tot 15 uur

Vrijdag 16 september 2022

Workshop boeken

Zit er geen datum bij die past? Stuur een mail naar mailing@suzannewarmerdam.com en ik hou je op de hoogte!

VEELGESTELDE VRAGEN

Zeker! Sterker nog, ik leer het je graag! 80% tot 90% van mijn deelnemers zegt in het begin ‘ik kan niet tekenen’ en wat blijkt? De honderden mensen die ik heb getraind konden het allemaal, waardoor ik inmiddels overtuigd ben: IEDEREEN kan het!
  • De training heeft een goed doordachte opbouw en is gebaseerd op beproefde methoden & opleidingen zoals: Visueel Leiderschap, Graphic Recording, Lean Six Sigma Blackbelt, NLP en Creatieve Coaching. Hierdoor is de leercurve zeer steil.
  • Suzanne, de trainer, heeft ruim 20 jaar business ervaring en geeft veel workshops & trainingen. Ze doet dat op een heldere, enthousiaste en inspirerende manier (dat zeggen de deelnemers ;-)). Ze houdt ervan om mensen in beweging te zetten en de creativiteit te laten stromen.
  • Je leert een tekenstijl die eenvoudig, strak, professioneel en speels is (voorbeelden: zie porfolio)
  • Je gaat gedurende een maand aan de slag met Zakelijk Tekenen: vooraf krijg je een korte voorbereidende opdracht, na afloop een beeldverslag met alle flips & foto’s en vervolgens 3 inspiratiemails. Zodat je blijft tekenen.
Werkgevers die persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, zullen de training meestal betalen. Gaat je werkgever niet akkoord en wil je toch dolgraag meedoen? Wat denk je ervan om je aan te melden, mee te doen en dan het tekenen in de praktijk te brengen op je werk. Als je dan alsnog om vergoeding vraagt is de kans groot dat de toegevoegde waarde gezien wordt en je de vergoeding alsnog krijgt (heb ik zelf in het verleden ook gedaan, werkte goed).
Samen tekenen met je team is een heel goed idee! Kijk bij incompany workshops voor meer info over op maat gemaakte programma’s voor je team.
Jazeker! Als je een mail stuurt naar mailing@suzannewarmerdam.com dan hoor je het zodra er nieuwe data zijn.
Ja hoor, dat is een prima idee. Als je op groot formaat kunt tekenen, lukt het zeker ook op klein formaat. En wie weet verander je nog van gedachten en ga je alsnog groot tekenen 😉
Mensen die informatie op een begrijpelijke en effectieve manier willen overbrengen voor hun werk zoals: trainers, coaches, consultants, managers, communicatie medewerkers, procesmanagers, scrummasters, etc. Zowel ZZP’ers als mensen in loondienst doen mee, vanuit verschillende branches.

OVER MIJ

Ruim 20 jaar werkte ik met veel plezier in diverse uitdagende banen aan het verbeteren van processen en het verhogen van de klantbeleving. Toen ik Zakelijk Tekenen ontdekte startte ik mijn eigen bedrijf. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen de kracht – en het plezier – van tekenen te laten ontdekken!

Ik krijg er super veel energie van om mensen te laten ervaren dat ze tekenen in kunnen zetten in hun werk. Ik zie de creativiteit dan letterlijk gaan stromen en nieuwe inzichten en ideeën ontstaan ter plekke. Ik merk dat mensen in beweging komen en plezier ervaren. Dat gun ik iedereen!

Dit gun ik mijzelf, ik doe mee!

Meer weten over mij: Alles over Suzanne

Ook te boeken als in company training

Wil je tekenen met je team? Dat is een goed idee! Met je collega’s op een inspirerende, vernieuwende manier werken, de creativiteit laten stromen en plezier hebben met elkaar.  Ik maak graag een programma op maat dat past bij jullie wensen.

Dat lijkt me wel wat!