Open Training

Zakelijk tekenen op flipover

Wil jij je verhaal op een duidelijke, creatieve manier ondersteunen met beelden, zodat je boodschap begrepen én onthouden wordt? Minder Powerpoint, meer interactie en je creativiteit aanboren (iedereen heeft het in zich!)? Doe dan mee met deze inspirerende training!

Wil je met je bedrijf of je team een workshop Zakelijk tekenen? Kijk dan bij  Tekenen met je team.

OPEN Training

Zakelijk tekenen op flipover

Wil jij je verhaal op een duidelijke, creatieve manier ondersteunen met beelden, zodat je boodschap begrepen én onthouden wordt? Minder Powerpoint, meer interactie en je creativiteit aanboren (iedereen heeft het in zich!)? Doe dan mee met deze inspirerende training!

Wil je met je bedrijf of je team een workshop Zakelijk tekenen? Kijk dan bij  Tekenen met je team.

Herken je dit?

Regelmatig geef je presentaties, workshops of trainingen. Je legt graag dingen uit en neemt mensen mee in je verhaal. Steeds vaker merk je dat mensen ‘powerpoint-moe’ zijn, dat je boodschap niet goed overkomt.

Je hebt wel eens gezien dat mensen hun idee uitlegden door te tekenen. Dat was heel helder en origineel, dát lijkt je ook wel wat! Alleen…. dat zie je jezelf écht niet doen. Ik zal je wat verklappen: daarin sta je niet alleen. De meeste mensen zeggen aan het begin van mijn trainingen ‘Ik kan niet tekenen’ en ‘ik ben niet creatief’.

Iedereen kan tekenen. Jij dus ook!

Laat je inspireren

Tijdens mijn trainingen laat ik je ervaren dat je met een paar simpele lijnen álles kunt tekenen, ook abstracte onderwerpen. Ik laat je vooral veel DOEN en leer je om een professionele uitstraling aan een tekening te geven. Je overwint je (eventuele) teken-angst en gaat plezier en creatieve flow ervaren.

We werken in een kleine groep van 6 personen, waardoor er veel persoonlijke aandacht is.

Aan het einde van de training ga je naar huis met je eigen concrete resultaten én met een flinke dosis inspiratie!

 

Het resultaat

Tijdens de training heb je het vertrouwen en de durf gekregen om te tekenen, zelfs op een flip-over (ook als je dacht dat je niet kon tekenen). Je weet hoe je een flip-over ontwerpt en welke opties je hebt om interactie te bereiken, of juist niet.  Je leert hoe je tekeningen inscant, zodat je ze kunt gebruiken bij online presentaties, workshops of trainingen. Je ondersteunt vanaf nu je verhaal met beelden en dat heeft effect: het wordt met meer aandacht gevolgd, sneller begrepen en beter onthouden. Klanten en collega’s reageren positief verrast en je zult zien dat je meer plezier ervaart op je werk. Ook is je creativiteit wakker geschud, een van de belangrijkste 21-eeuw skills. Jij bent er klaar voor!

investering

Je investering voor deze inspirerende training met zeer steile leercurve is € 259,- excl btw (€ 313,39 incl btw).

Je krijgt een professionele set Neuland stiften, tekenschrift en een set visuele talentenkaarten. Tijdens de workshop wordt er gezorgd voor koffie, thee, versnaperingen en een lunch.

Na afloop krijg je 3 inspiratiemails in een periode van een maand, zodat je verder kunt gaan met oefenen en het ook echt gaat DOEN!

data workshops

De eerstvolgende workshop is op:

Vrijdag 20 september 2024 van 10 tot 15 uur*

In Voorschoten, Leidseweg 33.

* Kun je niet, maar wil je wel? Stuur een mail naar mailing@suzannewarmerdam.com en ik hou je op de hoogte!

wat deelnemers zeiden

We hebben nooit meer saaie flip-overs tijdens onze teamsessies en workshops! Onze getekende flips geven een fijne start én het draagt bij aan het resultaat! Onze deelnemers zijn enthousiast: beter begrip, blijft hangen, is interactiever, op maat en met echte aandacht (in tegenstelling tot kant-en-klare Powerpoints). En vooral ook zó leuk om te doen!

Wendy Huurdeman

Transitiecoach en trainer bij ACHT!

Ik kwam binnen met ‘ik kan niet tekenen’ en ging naar huis met een getekende samenvatting van mijn proces met coachees, op een flip! En een heleboel inspiratie. Suzanne heeft een bijzondere combinatie van structuur en creativiteit. Ze bouwt de training goed op, legt helder uit én stimuleert om anders te denken en te doen. Superleuke training en best trots op mijn resultaten.

Fiona Kloosterman

Coach, trainer & therapeut bij Pintapeople

Normaal teken ik graag privé maar ik zou het nooit durven om te tekenen in mijn workshops voor klanten, dit terwijl het zo sterk kan zijn om een boodschap te laten ervaren. Suzanne heeft me eenvoudige tools gegeven om het tekenen nu ook toe te passen in de werk omgeving. Een te gekke training om workshops en vergaderingen een unieke energie te geven! Dank je wel Suzanne!

Caroline Koppers

Merkstrateeg bij Helder Merk

Veelgestelde vragen

Kan ik meedoen als ik niet kan tekenen?

Zeker! Sterker nog, ik leer het je graag! 80% tot 90% van mijn deelnemers zegt in het begin ‘ik kan niet tekenen’ en wat blijkt? De honderden mensen die ik heb getraind konden het allemaal, waardoor ik inmiddels overtuigd ben: IEDEREEN kan het!

Waarom zou ik deze training bij Suzanne Warmerdam volgen?

De training heeft een goed doordachte opbouw, heeft een steile leercurve en is meer dan alleen tekenen. Het gaat ook over je mindset, zodat je het écht gaat toepassen!  

Daarnaast leer je een tekenstijl die eenvoudig, strak, professioneel en speels is (voorbeelden: zie afbeeldingen op de website)

Ik wil graag meedoen en kan niet op de aangekondigde data, kun je me op de hoogte houden?

Jazeker! Als je een mail stuurt naar  mailing@suzannewarmerdam.com dan hoor je het zodra er nieuwe data zijn.

Ik weet niet of mijn werkgever de training betaald, wat nu?

Werkgevers die persoonlijke en professionele ontwikkeling belangrijk vinden, zullen de training meestal betalen. Gaat je werkgever niet akkoord en wil je toch dolgraag meedoen? Wat denk je ervan om je aan te melden, mee te doen en dan het tekenen in de praktijk te brengen op je werk. Als je dan alsnog om vergoeding vraagt is de kans groot dat de toegevoegde waarde gezien wordt en je de vergoeding alsnog krijgt (heb ik zelf in het verleden ook gedaan, werkte goed).

Is het handig om mee te doen met tekenen op flip-over als ik alleen op klein formaat wil tekenen op mijn werk?

Ja hoor, dat is een prima idee. Als je op groot formaat kunt tekenen, lukt het zeker ook op klein formaat. En wie weet verander je nog van gedachten en ga je alsnog groot tekenen 😉

Wat voor mensen doen mee aan de trainingen?

Mensen die informatie op een begrijpelijke en effectieve manier willen overbrengen voor hun werk zoals: trainers, coaches, consultants, managers, communicatie medewerkers, procesmanagers, scrummasters, etc. Zowel ZZP’ers als mensen in loondienst doen mee, vanuit verschillende branches. En het zijn eigenlijk altijd leuke mensen. Ben jij ook, toch ;-)?

Over mij

Ruim 20 jaar werkte ik met veel plezier in diverse uitdagende banen aan het verbeteren van processen en het verhogen van de klantbeleving. Toen ik Zakelijk Tekenen ontdekte startte ik mijn eigen bedrijf. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen de kracht – en het plezier – van tekenen te laten ontdekken!

Ik krijg er super veel energie van om mensen te laten ervaren dat ze tekenen in kunnen zetten in hun werk. Ik zie de creativiteit dan letterlijk gaan stromen en nieuwe inzichten en ideeën ontstaan ter plekke. Ik merk dat mensen in beweging komen en plezier ervaren. Dat gun ik iedereen!

Ook te boeken als in company training

Wil je tekenen met je team? Dat is een goed idee! Met je collega’s op een inspirerende, vernieuwende manier werken, de creativiteit laten stromen en plezier hebben met elkaar.  Ik maak graag een programma op maat dat past bij jullie wensen.