Ontdek je nieuwe koers!

Gratis webinar

Lange tijd denk je al na over wat je het allerliefste zou willen doen met je werk. Al dat denken heeft je nog niet gebracht waar je wilt zijn: bij werk waar elke dag met plezier je bed voor uitspringt.

Inmiddels ben je er echt wel klaar mee. Je voelt je onrustig, hebt het gevoel dat je in rondjes draait en wilt je daadkracht – die je echt wel in je hebt – weer tot leven wekken en inzetten bij je zoektocht (ging dat maar zo makkelijk als in je werk).

Verlang je ernaar om met energie en motivatie aan de slag te zijn? Wil je werk doen dat écht bij je past, het liefst een andere richting inslaan? Zet dan de eerste stap en doe mee met het webinar ‘Ontdek je nieuwe koers’.

Tijdens het webinar ga je op een creatieve, speelse manier aan de slag met wat JIJ graag wilt. Je hebt de antwoorden al in je, de kunst is om ze te vinden. Tekenen helpt je daarbij: het haalt je uit je hoofd en brengt je dichter bij je hart. Het maakt je creatiever en zorgt dat je nieuwe mogelijkheden gaat zien! Dat komt heel goed van pas als je wilt ontdekken waar je heen wilt.

Denk je direct: ‘ik kan niet tekenen!’? Doe dan juist mee! Ik laat je ervaren hoe je eenvoudig dingen op papier zet. Echt iedereen kan het, jij ook! Laat jezelf verrassen ;-).

Weet je nog niet precies wat je wilt en hoe? Ook dat is de beste reden om wel mee te doen! Ik beloof je dat je er met inspiratie en energie uitkomt.

VOOR WIE

Ben jij een professional of ondernemer en weet je dat je meer ‘in huis hebt’ dan je tot nu toe laat zien? Heb je een brede interesse en lukt het niet om te kiezen uit alle opties, zoals andere werkzaamheden, ander bedrijf, andere branche, opleiding volgen, etc? Dan geeft het je vast een onrustig gevoel om steeds maar bezig te zijn met ‘wat wil ik nu écht?’.

Als jij voelt dat het tijd is voor iets anders, iets nieuws, er naar verlangt om (weer) werk te doen waar je energie en voldoening van krijgt, dan is dit webinar voor jou! Doe mee en ga ervaren wat het je brengt. Want het laatste wat je wilt is over 10 of 20 jaar terugkijken en denken ‘had ik maar….’ (Am I right ;-)?)

PRAKTISCH & AANMELDEN

We werken in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers, dus als je erbij wilt zijn, wacht dan niet te lang!

Ik geef dit waardevolle webinar online via Zoom. De eerstvolgende datum vind je op de button hieronder. Klik op de button om je aan te melden, dan krijg je een mail met de zoom-link en zien we elkaar tijdens het webinar (als je de mail binnen 10 minuten niet hebt ontvangen, kijk dan in je spambox).

Het webinar is gratis, het enige wat ik van je vraag is om er ook te zijn als je je aanmeldt. Kun je onverhoopt toch niet kunt deelnemen, laat het dan tijdig weten, dan geef ik het plekje aan iemand anders.

Ik zie je graag!

Woensdag 24 mei van 10:00 – 11:15 uur

WAT JE NODIG HEBT

Tijdens het webinar heb je nodig:

🖍 Papier en stiften: zwart en enkele kleuren

💻 Laptop met Zoom (kan ook via browser als het werklaptop is)

💭 Een open mind

Suzanne Warmerdam | Visual Storytelling

Over Suzanne

Ruim 20 jaar werkte ik bij diverse grote organisaties. Toen ik in 2016 zakelijk tekenen ontdekte was dat voor mij de grote ommekeer. Ik startte mijn eigen bedrijf en maakte een mooie reis. Ik ontdekte hoe tekenen helpt om inzicht te krijgen over jezelf en om richting en focus te vinden. Ook merkte ik hoe belangrijk mindset is bij het bereiken van je doelen.

In mijn trainingen en workshops voeg ik al mijn ervaring en kennis samen tot een uniek geheel, speciaal voor vrouwen die uit hun hoofd willen en naar hun hart! Je kunt meer dan je denkt, daar ben ik van overtuigd! Ga het doen en ervaren, zodat we met elkaar de wereld een beetje mooier maken!

Meer info over mij vind je hier.

IN BEWEGING OF …

Blijf jij zitten waar je zit? Ofwil je vooruit. Stappen zetten, iets veranderen, of voor altijd stoppen met twijfelen en ontevreden zijn. Dat laatste gaat ‘m niet worden, toch? In dat geval nodig ik je uit om een eerste stap te zetten en mee te doen met dit webinar!

Leg een paar A4-vellen klaar en normale stiften (zwart en enkele andere kleuren), dan gaan we aan de slag om jouw nieuwe koers te ontdekken!

Voor wie?

Voor mensen die:

⭐️ Meer voldoening willen halen uit hun werk

⭐️ Veel in het hoofd zitten en graag de intuïtie willen aanboren

⭐️ Open staan om dingen over zichzelf te ontdekken

⭐️ Dat samen met gelijkgestemden willen doen

⭐️ Die nu eindelijk eens echt in actie willen komen