Ontdek je nieuwe koers!

Gratis webinar

Lange tijd denk je al na over wat je het allerliefste zou willen doen met je werk. Al dat denken en vacatures bekijken hebben je nog niet gebracht waar je wilt zijn: bij werk waar elke dag met plezier je bed voor uitspringt.

Inmiddels ben je er echt wel klaar mee. Je wilt een beslissing nemen, misschien wel een andere richting inslaan, als je maar wist welke!

Verlang je ernaar om met energie en motivatie aan de slag te zijn? Wil je werk doen dat écht bij je past? Zet dan de eerste stap en doe mee met het webinar ‘Ontdek je nieuwe koers’ (klik op de button om je aan te melden of lees verder).

Vrijdag 10 juni 10:00 – 11:15 uur

Tijdens het webinar ga je op een creatieve, speelse manier aan de slag met wat JIJ graag wilt. Je hebt de antwoorden al in je, de kunst is om ze te vinden. Tekenen helpt je daarbij: het haalt je uit je hoofd en brengt je dichter bij je hart. Het maakt je creatiever en zorgt dat je nieuwe mogelijkheden gaat zien! Dat komt heel goed van pas als je wilt ontdekken waar je heen wilt.

Denk je direct: ‘ik kan niet tekenen!’? Doe dan juist mee! Ik laat je ervaren hoe je eenvoudig dingen op papier zet. Echt iedereen kan het, jij ook! Laat jezelf verrassen ;-).

Je kunt meer dan je denkt!

IN BEWEGING OF …

Blijf jij zitten waar je zit? Ofwil je vooruit. Stappen zetten, iets veranderen, of voor altijd stoppen met twijfelen en ontevreden zijn. Dat laatste gaat ‘m niet worden, toch? In dat geval nodig ik je uit om een eerste stap te zetten en mee te doen met dit webinar!

Leg een paar A4-vellen klaar en normale stiften (zwart en enkele andere kleuren), dan gaan we aan de slag om jouw nieuwe koers te ontdekken!

VOOR WIE

Het webinar is gericht op vrouwelijke professionals en onderneemsters die toe zijn aan verandering. Vrouwen met een brede interesse,  die veel kunnen. Dat maakt het lastig om te kiezen; je wilt niets uitsluiten. Maar je wilt ook niet straks terugkijken en denken ‘had ik maar….’

AANMELDEN

Ik geef dit waardevolle webinar online via Zoom, helemaal gratis! Klik op de button hieronder en meld je aan. Dan krijg je een mail met de zoom-link (als je deze binnen 10 minuten niet hebt ontvangen, kijk dan in je spambox).

Ik zie je graag!

Vrijdag 10 juni van 10:00 – 11:15 uur

WAT JE NODIG HEBT

Tijdens het webinar heb je nodig:

🖍 Papier en stiften: zwart en enkele kleuren

💻 Laptop met Zoom (kan ook via browser als het werklaptop is)

💭 Een open mind

Suzanne Warmerdam | Visual Storytelling

Over Suzanne

Ruim 20 jaar werkte ik bij diverse grote organisaties. Toen ik in 2016 zakelijk tekenen ontdekte was dat voor mij de grote ommekeer. Ik startte mijn eigen bedrijf en maakte een mooie reis. Ik ontdekte hoe tekenen helpt om inzicht te krijgen over jezelf en om richting en focus te vinden. Ook merkte ik hoe belangrijk mindset is bij het bereiken van je doelen.

In mijn trainingen en workshops voeg ik al mijn ervaring en kennis samen tot een uniek geheel, speciaal voor vrouwen die uit hun hoofd willen en naar hun hart! Je kunt meer dan je denkt, daar ben ik van overtuigd! Ga het doen en ervaren, zodat we met elkaar de wereld een beetje mooier maken!

Meer info over mij vind je hier.

Voor wie?

Voor mensen die:

⭐️ Meer voldoening willen halen uit hun werk

⭐️ Veel in het hoofd zitten en graag de intuïtie willen aanboren

⭐️ Open staan om dingen over zichzelf te ontdekken

⭐️ Dat samen met gelijkgestemden willen doen

⭐️ Die nu eindelijk eens echt in actie willen komen