Individueel Coachtraject

Teken je droombaan

Je bent vastgelopen in je zoektocht naar nieuw werk

Overweegt om een heel ander pad in te slaan

Maar vraagt je af: wat dan, en hoe?

Ik laat je ontdekken wat écht bij je past! 

Op een creatieve, intuïtieve en effectieve manier 

Zodat jij straks elke dag je bed uit springt om aan de slag te gaan

Individueel coachtraject

Teken je droombaan

Je bent vastgelopen in je zoektocht naar nieuw werk

Overweegt om een heel ander pad in te slaan

Maar vraagt je af: wat dan, en hoe?

Ik laat je ontdekken wat écht bij je past! 

Op een creatieve, intuïtieve en effectieve manier 

Zodat jij straks elke dag je bed uit springt om aan de slag te gaan

Zuchtend vraag je je voor de zoveelste keer af: wat kan ik nu eigenlijk goed, wat past bij me en vooral waar word ik nu écht blij van in mijn werk? Je weet echt wel dat je een slimme, analytische en daadkrachtige vrouw bent, met een mooi CV en jarenlange professionele ervaring. Maar je komt steeds vaker thuis met een zwaar gevoel, zonder energie en dan denk je: ‘dit wil ik niet meer!’

Je deed jarenlang werk dat naadloos aansluit bij je studie, maar je voelt dat het steeds minder bij je past. Je moet er écht niet aan denken om nog 20 jaar hetzelfde werk te doen. Stiekem zou je het liefst iets heel ánders doen, je hart volgen en een nieuwe richting inslaan. Wist je maar wat… en durfde je maar stappen te ondernemen. Was je maar net zo besluitvaardig als in je werk…

Je weet inmiddels echt wel dat die leuke baan er niet vanzelf gaat komen. En dat je straks niet met spijt terug wilt kijken omdat je het veilige, bekende pad bleef volgen.

Het wordt nu dus tijd dat er iets gaat gebeuren….

Hoe geweldig zou het zijn als

Je gaat ontdekken wat je diep van binnen écht wilt

Je keuzes durft te maken waar jíj́ gelukkig van wordt, in plaats van te ‘doen hoe het hoort'

Je weet welk pad je in wilt slaan en stopt met twijfelen en rondjes draaien

Je uitkomt waar je wilt zijn: bij een baan waarin je met plezier je bed uit springt, elke dag weer!

Hoe geweldig zou het zijn als

Je gaat ontdekken wat je diep van binnen écht wilt

Je keuzes durft te maken waar jíj́ gelukkig van wordt, in plaats van te ‘doen hoe het hoort'

Je weet welk pad je in wilt slaan en stopt met twijfelen en rondjes draaien

Je uitkomt waar je wilt zijn: bij een baan waarin je met plezier je bed uit springt, elke dag weer!

zet jij de stap naar je droombaan?

 

Teken je droombaan

Ga samen met mij aan de slag om al tekenend te ontdekken wat jij het allerliefste wilt doen met je werk! In een periode van vier maanden hebben we zes inspirerende coachsessies van 1,5 uur. Tijdens en tussen de sessies door werk je aan opdrachten en oefeningen die je helpen om uit je hoofd te komen, naar je hart.

Je stelt jouw unieke loopbaankompas samen: de 8 elementen die je nodig hebt om werk te vinden dat helemaal bij je past.

Je gaat merken dat het samen veel sneller, leuker en vooral effectiever is dan toen je alleen aan het zoeken was. Je ontdekt dingen over jezelf die je misschien al wist, maar je durft ze nu echt te omarmen. Je onzekerheid maakt plaats voor zelfvertrouwen en je merkt dat je veel minder beren op de weg ziet. Daardoor durf je stappen te zetten en voor jezelf te kiezen, hoe heerlijk is dat?!

En dan kom je uiteindelijk uit waar je wilt zijn. In een baan in een hele nieuwe richting, een versie 2.0 van je laatste baan of misschien besluit je wel om voor jezelf te beginnen.

Het is allemaal goed, het gaat erom dat het helemaal past bij jou!

Teken je droombaan

Ga samen met mij aan de slag om al tekenend te ontdekken wat jij het allerliefste wilt doen met je werk! In een periode van vier maanden hebben we zes inspirerende coachsessies van 1,5 uur. Tijdens en tussen de sessies door werk je aan opdrachten en oefeningen die je helpen om uit je hoofd te komen, naar je hart.

Je stelt jouw unieke loopbaankompas samen: de 8 elementen die je nodig hebt om werk te vinden dat helemaal bij je past.

Je gaat merken dat het samen veel sneller, leuker en vooral effectiever is dan toen je alleen aan het zoeken was. Je ontdekt dingen over jezelf die je misschien al wist, maar je durft ze nu echt te omarmen. Je onzekerheid maakt plaats voor zelfvertrouwen en je merkt dat je veel minder beren op de weg ziet. Daardoor durf je stappen te zetten en voor jezelf te kiezen, hoe heerlijk is dat?!

En dan kom je uiteindelijk uit waar je wilt zijn. In een baan in een hele nieuwe richting, een versie 2.0 van je laatste baan of misschien besluit je wel om voor jezelf te beginnen.

Het is allemaal goed, het gaat erom dat het helemaal past bij jou!

Wat HET TRAJECT je oplevert

Je weet waar je goed in bent, wat voor werk bij je past en vooral waar je écht blij van wordt. Jouw tekeningen laten in één opslag zien wat jij belangrijk vindt en wat je wilt.

Je hebt vertrouwen in jezelf en hebt tijdens het traject dingen gedaan die je vooraf niet had kunnen bedenken. Maar je deed het! Dat gevoel geeft je vleugels en het houdt je in beweging.

Je maakt met gemak keuzes die goed voelen voor jou. Je houdt nog steeds rekening met de mensen om je heen, maar je zegt geen ‘ja’ meer als je aan alles voelt dat het een ‘nee’ is.

Je weet welke richting je op wilt met je werk en het kan zomaar zijn dat je die nieuwe baan al gevonden hebt of dat je je hebt ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Dat geeft je een gelukkig, voldaan en blij gevoel. Het geeft rust, is fijn voor jezelf én voor de mensen om je heen. Zo stralend hebben ze je in tijden niet gezien!

Zij gingen je voor

Ik heb gedaan wat ik nooit verwacht had: ik ben overgestapt van een gemeente naar de zorg. Het grappige is dat ik altijd dacht dat het een enorme grote stap zou zijn, maar het traject van Suzanne heeft me er anders naar laten kijken: ik was projectleider in een complexe organisatie en dat blijf ik, maar dan wel op een dynamische plek, in het ziekenhuis, waar ik energie en voldoening ervaar!’
Esther Arons

Projectmanager Strategie & Communicatie Haga Ziekenhuis

Mijn zoektocht naar wat ik wil in mijn werk is door samenwerken met Suzanne een inspirerend en inzichtgevend traject geweest. Een traject waarin Suzanne mij heeft geholpen om oude pijnpunten te begrijpen en om te buigen naar helpende gedachtes. Na iedere sessie ging ik met een tas vol inspiratie en nieuwe inzichten naar huis. En, ik heb beslissingen genomen over mijn nieuwe richting. Ik heb een parttime baan gevonden die heel goed bij mij past en ik ga verder mijn eigen onderneming uitwerken. De creatieve manier waarop Suzanne coacht was voor mij precies wat ik nodig had.
Karin van Dijk - van Rossum

Project Coördinator Humanitas

Door het traject met Suzanne heb ik een helder en fijn inzicht gekregen in wat bij me past, en vooral ook niet bij me past. Ik heb mijn visuele kompas stap voor stap in beeld gebracht. Dat geeft mij houvast in het vinden van mijn weg en daarnaast ook ruimte om te kijken buiten mijn comfortzone, dat wat ik al 20 jaar deed. Dit kompas is een basis die ik eindeloos kan gebruiken, daar ben ik nu dus ook vol enthousiasme mee bezig. Dit proces samen met Suzanne vond ik heel prettig, ze luistert en kijkt goed en heeft hele behulpzame oefeningen.
Ingrid Lamme

Freelance Head of Marketing & Brand

Hoe lekker zou het voor je zijn om dit te bereiken?

Wat je concreet krijgt tijdens het TRAJECT 

Zes inspirerende coachsessies van 1,5 uur. Om de 2 a 3 weken kom je naar mijn coachruimte in Voorschoten of we zien elkaar online.

Acht oefeningen waarmee je je eigen droombaan-kompas ontwerpt. Daarnaast een op maat programma dat past bij wat jij nodig hebt.

Bij de start ontvang je een schrift, stiften en een set visuele talentenkaarten (t.w.v. € 35,-)

Vier maanden ben ik je 'eerste hulp bij het vinden van je droombaan'. Als je je vragen hebt stuur je ze per mail en krijg je binnen 48 uur antwoord, vaak al sneller.

30 dagen niet goed geld terug garantie

Als je met mij aan de slag gaat, dan gaat dat je een nieuwe koers opleveren die bij je past, dat weet ik zeker. Ik zie het elke keer bij mijn klanten. Als binnen een maand blijkt dat mijn manier van werken toch niet voor jou werkt, dan krijg je je investering terug. 

 

 

Gaan we samen aan de slag?

Ga je je nieuwsgierigheid achterna en samen met mij op pad om jouw droombaan te vinden?! Het is ook voor jou weg gelegd, echt! 

Over mij

Na een lange zoektocht heb ik mijn droombaan gevonden, of beter gezegd: ik heb hem zelf gecreëerd! Ik werkte ruim 20 jaar in het bedrijfsleven en heb ervaren hoe het is om vast te zitten in een goede baan waar ik niet gelukkig in was. Die wel paste bij het perfecte plaatje van een doctorandus Bedrijfskunde, maar het paste niet meer bij míj́. 

In 2016 gooide ik het roer om en startte mijn eigen bedrijf. Nu inspireer en motiveer ik jou om de shortcut te laten nemen die ik zelf graag had willen kennen. Ik zet mijn jarenlange business-ervaring in en maak gebruik van beproefde methoden, zoals NLP, Creatief Coachen en zakelijk tekenen. Daarmee laat ik je op een creatieve en intuïtieve manier ontdekken wat je graag wilt. En dat werkt! Ik vul niet voor je in en zorg dat je zelf de antwoorden vindt die je zoekt. Waar nodig geef ik je een ‘liefdevolle schop onder je kont’ en help je om eventuele belemmeringen uit de weg te ruimen. Zodat jij uitkomt bij de baan van je dromen.

Suzanne straalt rust en positiviteit uit. Ze verraste me steeds met nieuwe oefeningen, waardoor ik allerlei nieuwe mogelijkheden zag. Ze is een ‘stok achter de deur’ en veel meer dan dat! Ik ben echt in beweging gekomen en weet nu wat ik wil, dat geeft enorm veel energie en een positief gevoel’. 

Veelgestelde vragen

Ik weet nog niet of ik echt een nieuwe richting in wil slaan en ik alles op z’n kop wil zetten, is het traject dan iets voor mij?

Zeker! Je gaat tijdens het traject ontdekken wat jij graag wilt en waar je voor wilt gaan. Als er belemmeringen zijn die je wilt ‘opruimen’, dan doen we dat. Maar het kan ook gewoon zo zijn dat je droombaan in lijn ligt met je vorige baan of dat een paar kleine aanpassingen genoeg zijn om weer helemaal happy te zijn met je huidige baan.
Is dit traject vergelijkbaar met andere loopbaancoaching?

Veel loopbaancoaches helpen je met het vinden van werk dat in het verlengde ligt van je CV en je eerdere carrière. Wil je juist iets ánders en overweeg je om een nieuwe richting in te slaan? Dan helpt ik je graag. Tijdens dit traject kijk je breder, dieper, creatief en intuïtief. Je ontdekt nieuwe dingen en werkt aan je mindset, waardoor je écht durft te kiezen voor datgene wat het beste bij je past. Zodat je weer met energie en voldoening aan het werk bent.

Hoeveel tijd kost dit traject

De doorlooptijd van het totale traject is vier maanden. Tussen de sessies heb je steeds 2 a 3 weken om aan de slag te gaan met jouw thema’s en acties. Reserveer minimaal 2 dagdelen tussen de sessies door. Hoe meer tijd en energie jij erin stopt om te gaan doen en ontdekken, hoe meer je er uithaalt en hoe sneller je bij je droombaan uitkomt.

Wanneer kan ik starten?
In de meeste gevallen kun je binnen 2 tot 3 weken starten.

zet vandaag de eerste stap naar jouw droombaan

Wat ga je nu doen? Hoe wil jij straks terugkijken op je werkende leven? Wil je weer terecht komen in een ‘veilige’ baan die ‘wel oké’ is?

Of wil je het nu goed aanpakken en uitkomen bij werk dat bij je past, eruit halen wat erin zit en ontdekken dat je veel meer kunt dan je nu denkt (ik weet zeker dat dat zo is!). De keuze is aan jou!

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken, neem dan contact me op via onderstaande button.