Teken je droombaan

Individueel coachtraject

Je bent vastgelopen in je zoektocht naar nieuw werk

Overweegt om een heel ander pad in te slaan

Maar vraagt je af: wat dan, en hoe?

Ik laat je ontdekken wat écht bij je past!

Op een creatieve, intuïtieve en effectieve manier

Zodat jij straks elke dag je bed uit springt om aan de slag te gaan

Hoe voel jij je op je werk?

Wil je dit?

Zuchtend vraag je je voor de zoveelste keer af: wat kan ik nu eigenlijk goed, wat past bij me en vooral waar word ik nu écht blij van in mijn werk? Je weet echt wel dat je een slimme, analytische en daadkrachtige vrouw bent, met een mooi CV en jarenlange professionele ervaring. Maar je komt steeds vaker thuis met een zwaar gevoel, zonder energie en dan denk je: ‘dit wil ik niet meer!’

Je deed jarenlang werk dat naadloos aansluit bij je studie, maar je voelt dat het steeds minder bij je past. Je moet er écht niet aan denken om nog 20 jaar hetzelfde werk te doen. Stiekem zou je het liefst iets heel ánders doen, je hart volgen en een nieuwe richting inslaan. Wist je maar wat… en durfde je maar stappen te ondernemen. Was je maar net zo besluitvaardig als in je werk…

Je weet inmiddels echt wel dat die leuke baan er niet vanzelf gaat komen. En dat je straks niet met spijt terug wilt kijken omdat je het veilige, bekende pad bleef volgen. Het wordt nu dus tijd dat er iets gaat gebeuren….

Suzanne Warmerdam

AFBEELDING

AFBEELDING

Hoe geweldig zou het zijn als:

 • je gaat ontdekken wat je diep van binnen écht wilt
 • je durft keuzes te maken waar jíj́ gelukkig van wordt, in plaats van te ‘doen hoe het hoort’
 • je weet welk pad je in wilt slaan en stopt met twijfelen en rondjes draaien
 • je uitkomt waar je wilt zijn: bij een baan waarin je met plezier je bed uit springt, elke dag weer!

Wil jij op pad naar je droombaan?

Dat kan als je kiest voor het coachtraject ‘Teken je Droombaan’

Gedurende drie maanden gaan we samen aan de slag. Het traject bestaat uit zes impactvolle coachsessies van 1,5 uur, waarin creativiteit, mindset en beweging centraal staan.  Je komt naar mijn inspirerende coachruimte in Voorschoten (bij Leiden) of we zien elkaar via Zoom. Een combinatie van live en Zoom kan ook. Tijdens het traject werken we aan:

🌟Richting: je stelt jouw unieke visuele loopbaankompas samen: de 8 elementen die je nodig hebt om werk te vinden dat helemaal bij je past.

🌟Mindset: als je iets anders wilt, zul je ook iets dingen doen die je niet eerder deed. Als daarbij oude patronen en overtuigingen in de weg zitten, ruimen we die uit de weg, zodat je verder kunt.

🌟Actie: tussen de sessies door ga je aan de slag met oefeningen en acties die je in de richting van jouw droombaan brengen.

Je ervaart dat het samen veel sneller, leuker en vooral effectiever is dan alleen te ploeteren. Je voelt dat je groeit, leert hoe je niet steeds in dezelfde valkuil stapt en komt in beweging. Je ontdekt dingen over jezelf die je misschien al wel wist, maar je durft ze nu echt te omarmen en voor jezelf te kiezen.

En dan kom je uiteindelijk uit waar je wilt zijn. Dat kan een baan in een hele nieuwe richting zijn, maar ook een versie 2.0 van je laatste baan of misschien besluit je wel om voor jezelf te beginnen. Het is allemaal goed, het gaat erom dat het helemaal past bij jou!

‘Wat een unieke, vernieuwende aanpak! Ik was verrast dat ik zoveel uit mijn eigen tekeningen kon halen. Een echte aanrader, vooral als je niet op je plek zit en wat anders wilt!’  – Marije

Dit wil ik! >

Aan het einde van dit traject…

Weet je waar je goed in bent, wat voor werk bij je past en vooral waar je écht blij van wordt. Je vertelt erover aan iedereen die het maar wil horen, zonder moeite en met veel enthousiasme.

Je hebt vertrouwen in jezelf en hebt tijdens het traject dingen gedaan die je vooraf niet had kunnen bedenken. Maar je deed het! Dat gevoel geeft je vleugels en het houdt je in beweging.

Je hebt je daadkracht terug gevonden en maakt met gemak keuzes die goed voelen voor jou. Je houdt nog steeds rekening met de mensen om je heen, maar je zegt geen ‘ja’ meer als je aan alles voelt dat het een ‘nee’ is.

Je hebt besloten welke richting je op wilt met je werk: een hele nieuwe richting, een vergelijkbare baan of voor jezelf beginnen.

Dat geeft je een gelukkig, voldaan en blij gevoel. Het geeft rust, is fijn voor jezelf én voor de mensen om je heen. Zo stralend hebben ze je in tijden niet gezien!

Hoe lekker zou het voor je zijn om dit te bereiken?

Het resultaat

Na dit inspirerende traject weet je waar je écht blij van wordt. Je weet wat voor jou belangrijk is in een baan, hebt nieuwe mogelijkheden onderzocht, stappen gezet en keuzes gemaakt. 

Je grootste belemmeringen heb je onderkend en overwonnen, waardoor de weg vrij is om verder te gaan, op weg naar jouw droombaan. Met een positieve mindset: kijken naar wat er WEL kan.

Door het tekenen is er rust en ruimte ontstaan. Jouw tekeningen laten je zien en voelen wat er diep van binnen leeft. Daardoor kun je beter verwoorden wat je bedoelt en wilt, kom je bij betere oplossingen en dat maakt je een blij mens. 

Er komen ‘als vanzelf’ nieuwe dingen op je pad, die je nu nog niet kunt bedenken. Dat heb ik zelf ervaren en zie ik gebeuren bij mijn deelnemers. 

‘Ik heb letterlijk een beeld gekregen van wat ik wil. En nog belangrijker: ik ben in beweging gekomen, dat helpt zó veel! Daardoor ontdek ik stap voor stap wat er wel en niet bij me past en daardoor weet ik nu wat mijn nieuwe koers is.’ – Inge

”Door de individuele coaching ga ik op een positieve manier gesprekken aan, terwijl ik het eerst vreselijk vond om mezelf ‘te verkopen’ tijdens een sollicitatie. Suzanne heeft me laten ervaren dat ikzelf mijn eigen rem ben en dat ik die er ook af kan halen. Nu ga ik ervoor!’  Nienke

Jouw investering:

De investering in dit coachtraject van drie maanden is € 990,- incl btw voor particulieren.

Hiervoor krijg je een super waardevol traject waarvan je nog jarenlang plezier hebt. Ook ontvang je een schrift, stiften en een set visuele talentenkaarten ter waarde van € 35,-

TIP: Heb je een werkgever? Grote kans dat een traject vergoed wordt. Voor zakelijke klanten maak ik een offerte op maat. Neem contact met me op!

Gaan we samen aan de slag?

Ga je je nieuwsgierigheid achterna en samen met mij op pad om jouw droombaan te vinden?! Of ga je nog jaren door met wat je nu doet en met ongelukkig zijn? Dan kijk je straks terug en vraag je je af waarom je niet de kans gegrepen hebt om te onderzoeken wat je echt graag wilt.

Ik meld me aan voor het traject >

Goed om te weten: voordat we starten hebben we een gesprek waarin we wederzijds beoordelen of we dit traject met elkaar aangaan.

AFBEELDING

Over Suzanne

Na een lange zoektocht heb ik mijn droombaan gevonden, of beter gezegd: ik heb hem zelf gecreëerd! Ik werkte ruim 20 jaar in het bedrijfsleven en heb ervaren hoe het is om vast te zitten in een goede baan waar ik niet gelukkig in was. Die wel paste bij het perfecte plaatje van een doctorandus Bedrijfskunde, maar het paste niet meer bij míj́.

In 2016 gooide ik het roer om en startte mijn eigen bedrijf. Nu inspireer en motiveer ik jou om de shortcut te laten nemen die ik zelf graag had willen kennen. Ik zet mijn jarenlange business-ervaring in en maak gebruik van beproefde methoden, zoals NLP, Creatief Coachen en zakelijk tekenen. Daarmee laat ik je op een creatieve en intuïtieve manier ontdekken wat je graag wilt. En dat werkt! Ik vul niet voor je in en zorg dat je zelf de antwoorden vindt die je zoekt. Waar nodig geef ik je een ‘liefdevolle schop onder je kont’ en help je om eventuele belemmeringen uit de weg te ruimen. Zodat jij uitkomt bij de baan van je dromen.

Suzanne straalt rust en positiviteit uit. Ze verraste me steeds met nieuwe oefeningen, waardoor ik allerlei nieuwe mogelijkheden zag. Ze is een ‘stok achter de deur’ en veel meer dan dat! Ik ben echt in beweging gekomen en weet nu wat ik wil, dat geeft enorm veel energie en een positief gevoel’.

Ervaringen van deelnemers aan het traject

”Ik heb gedaan wat ik nooit verwacht had: ik ben overgestapt van een gemeente naar de zorg. Het grappige is dat ik dacht dat het een enorme grote stap zou zijn, maar het traject van Suzanne heeft me er anders naar laten kijken: ik was projectleider in een grote complexe organisatie en dat blijf ik, maar nu op een dynamische plek. In het ziekenhuis, ben ik dichtbij bij de praktijk en zie ik waar ik aan bijdraag. Dat geeft mij energie!”

Esther Arons

 

”Mijn zoektocht naar wat ik nu wil in mijn werk is door samenwerken met Suzanne een inspirerend en inzichtgevend traject geweest. Een traject waarin ik hard gewerkt heb en Suzanne mij heeft geholpen om de oude pijnpunten te bekijken, te begrijpen en om te buigen naar helpende gedachtes. Na iedere sessie ging ik met een tas vol inspiratie en nieuwe inzichten naar huis. En, ik heb beslissingen genomen over mijn nieuwe richting. Ik heb een parttime baan gevonden die heel goed bij mij past en ik ga verder mijn eigen onderneming uitwerken. De creatieve manier waarop Suzanne coacht was voor mij precies wat ik nodig had.”

Karin van Dijk

 ”Door met Suzanne aan de slag te gaan met ‘Teken je Droombaan’ heb ik een helder en fijn inzicht gekregen in wat bij me past, en vooral ook niet bij me past. Ik heb mijn visuele kompas stap voor stap in beeld gebracht. Dat geeft mij houvast in het vinden van mijn weg en daarnaast ook ruimte om te kijken buiten mijn comfortzone, dat wat ik al 20 jaar deed. Eigenlijk is dit kompas een basis die ik eindeloos kan gebruiken. Daar ben ik nu dus ook vol enthousiasme mee bezig. Dit proces samen met Suzanne doorlopen vond ik heel prettig, ze luistert en kijkt goed en heeft hele behulpzame oefeningen.”

 Ingrid Lamme

 

Zet vandaag de eerste stap naar jouw droombaan!

Twijfel je??

Beeld je eens in hoe jij je voelt over 1, 10 of 20 jaar, als je doorgaat op de huidige voet. En stel je eens voor dat je NU in actie komt. Dat je stap voor stap op weg gaat. Niet in je eentje, maar met mijn begeleiding. Zie je het al voor je?

Kriebelt het al om aan de slag te gaan? Neem dan contact met me op! Dan heb je de eerste stap gezet op weg naar werk waar je energie van krijgt!

LIVE SESSIE OF ONLINE?

Je kunt de workshop live volgen in mijn workshopruimte in Voorschoten (als dat toegestaan is ivm Covid-19) of online via Zoom. Dat laatste werkt verrassend goed! De deelnemers waren erg enthousiast. Het programma en de aanpak is hetzelfde, met kleine aanpassingen. Het resultaat is vergelijkbaar.

Kies wat jij prettig vindt: online vanuit huis is makkelijk als je ver van Leiden woont en fijn als je graag in je eigen omgeving zit. Als je liever op locatie werkt met anderen in de ruimte (op gepaste afstand), dan is de live training meer voor jou.

‘Knap hoe je de sessie online gefaciliteerd hebt: erg effectief en afwisselend.’ ‘De breakouts waren leuk! Even met een ander praten en spiegelen.’

AFBEELDING

AFBEELDING

Waarom tekenen?

Wist je dat tekenen een super krachtige tool is om je eigen wensen, dromen en koers in beeld te brengen. De combinatie van tekenen en persoonlijke ontwikkeling is super krachtig. Waarom?

 • Door te tekenen zet je hoofd, hart en handen in.
 • Je komt sneller en makkelijker tot de kern: het maakt zichtbaar wat je onbewust diep van binnen al weet.
 • Het wakkert je creativiteit aan.
 • Het helpt je om in actie te komen omdat je concreet maakt waar je heen gaat.
 • En dit is nog lang niet alles! Tekenen is om veel meer redenen heel effectief.

‘Tekenen kan echt zo makkelijk zijn en geeft een andere kijk/ invalshoek ’ – Yvette

VEELGESTELDE VRAGEN

Jazeker! Dan is het juist iets voor jou. Als je toch twijfelt of vragen hebt, neem dan contact met me op.
Nee hoor, dat hoeft absoluut niet! Een paar kleine wijzigingen kunnen groots effect hebben. Je zult merken dat je meer mogelijkheden ziet, meer durft en beter weet wat bij je past. Deelnemers ervaren vaak dat ze 'ineens' allemaal leuke en interessante dingen op hun pad krijgen, dingen die ze niet van te voren hadden kunnen verzinnen.
 • De training heeft een goed doordachte opbouw en is gebaseerd op beproefde methoden, zoals Creatief Coachen, NLP, Zakelijk Tekenen en Visueel faciliteren.
 • Je bent gedurende een maand bezig met je werktoekomst: je maakt vooraf een opdracht, tussen de sessies door heb je tijd om te reflecteren, te tekenen en actie te ondernemen. En na afloop heb je een actieplan met focus en meer dan genoeg ideeën.
 • De trainer, Suzanne heeft ruim 20 jaar business ervaring en geeft veel workshops & trainingen. Ze doet dat op een heldere, enthousiaste en inspirerende manier (dat zeggen de deelnemers ;-)). Ze is ervaringsdeskundige en ging van ‘wat anders willen, maar niet precies weten wat’ naar ‘werk dat écht bij me past’. Ze houdt enorm van persoonlijke ontwikkeling en helpt jou heel graag bij jouw ontwikkeling.
 • Je leert de basis van Zakelijk Tekenen, in een tekenstijl die eenvoudig, strak, professioneel en speels is (voorbeelden: zie porfolio)
 • Je maakt veel inzicht-gevende tekeningen en je krijgt enorm veel zin om in actie te komen, op pad naar jouw droombaan!
Als je eerder bij mij een training of workshop hebt gevolgd, maakt niet uit welke, dan heb je geoefend met de basis van Zakelijk Tekenen en kun je instappen in Teken je Droombaan. Meld je aan voor Teken je Talent als je die basis wilt leren en met je ideale werktoekomst aan de slag wilt. Heb je elders kennis gemaakt met Zakelijk Tekenen, dan is dat ook prima. Laat me dat dan even weten.
Reserveer 1 a 2 uur voor de voorbereidende opdracht (sommigen doen het in een half uur, anderen langer). Daarnaast natuurlijk de sessies zelf en de 1-op-1 coaching. Tussentijds en na de training is het raadzaam om wekelijks minimaal een uur te reserveren om aan je toekomst te werken. Door deze tijd erin te investeren ga je 'als vanzelf' groeien en meters maken!
Zeker weten! Deelnemers aan de online training waren zelfs positief verrast. Het programma en de aanpak is hetzelfde, met enkele aanpassingen. Het resultaat is vergelijkbaar. Het belangrijkste is: wat vind jij prettig? Online vanuit huis is makkelijk als je ver van Leiden woont en fijn als je graag in je eigen omgeving zit. Als je liever op locatie werkt met anderen in de ruimte (op gepaste afstand), dan is de live training meer voor jou.
Als je na afloop een ‘creatieve stok achter de deur’ wilt, dan kun je extra 1-op-1 coaching boeken. Bij voldoende animo organiseer ik ook groepssessies.
Bij incompany workshops vind je informatie over op maat gemaakte programma’s voor groepen en teams.