In company workshops

Tekenen met je team

Wil jij met je team de kracht van tekenen ontdekken? Samen inspiratie opdoen, de creativiteit laten stromen en elkaar beter begrijpen?

Dat kan! Tijdens een teamdag, medewerkersbijeenkomst of event kom ik graag een interactieve, inspirerende workshop geven! Op een door jullie gekozen locatie, online of in mijn workshopruimte in Voorschoten.

In company workshops

Tekenen met je team

Wil jij met je team de kracht van tekenen ontdekken? Samen inspiratie opdoen, de creativiteit laten stromen en elkaar beter begrijpen?

Dat kan! Tijdens een teamdag, medewerkersbijeenkomst of event kom ik graag een interactieve, inspirerende workshop geven! Op een door jullie gekozen locatie, online of in mijn workshopruimte in Voorschoten.

Herken je dit?

Zit je regelmatig in een vergadering en dwaal je af met je gedachten? En ben je niet de enige ;-). Denk je soms ’we zitten op 1 lijn’ en blijken jullie toch verschillende beelden te hebben? Of ben je gewoon die lange lappen tekst zat en wil je op een vernieuwende manier je verhaal overbrengen?

Zou je tekenen in willen zetten in je werk, MAAR…. zie je dat jezelf en jouw team écht niet doen? Ik zal je wat verklappen: de meeste mensen zeggen aan het begin van mijn workshops en trainingen ‘Ik kan niet tekenen’.

IEDEREEN kan tekenen, jij dus ook!

Tijdens mijn workshops laat ik de deelnemers ervaren dat iedereen kan tekenen, ook wie nu denkt van niet. Honderden mensen gingen jullie al voor! Je leert om kernachtige tekeningen te maken, waarbij het niet gaat om mooi, wel om duidelijk. Zodat je elkaar beter begrijpt en minder langs elkaar heen praat.

Ook inspireer ik medewerkers om out-of-the-box te denken. Ik laat ze ervaren dat het leuk kan zijn om buiten je comfortzone te gaan, ook al is dat spannend. Daar zit de groei! (Als NLP coach weet ik daar alles van)

“Van te voren zei ik: dit is niks voor mij, ik kan niet tekenen. En wat bleek? Het is veel minder moeilijk dan ik dacht én het was ook nog eens heel leuk!”
Pieter

Stel je eens voor…

Je volgt met je team een workshop op maat. We werken toe naar het doel dat we vooraf bepaald hebben en de creativiteit van het team wordt wakker geschud (een van de belangrijkst 21-eeuwse skills!). 

‘’Het was verrassend wat iedereen in korte tijd op papier kreeg. Door het tekenen kreeg ik zelf allerlei nieuwe ideeën, door het delen met collega’s nog veel meer! ‘
Eline

Je zult merken dat je elkaar tijdens de workshop op een leuke manier anders leert kennen. Zeker als jullie gebruik maken van de talentenkaarten die ik speciaal voor deze workshops ontwikkelde. 

Na afloop zet je je teken-skills in om (interne) klanten en collega’s positief te verrassen en impact te maken.

ervaringen van anderen

Suzanne, dank je wel voor de interactieve workshops Zakelijk tekenen die je gaf. Tijdens drie bijeenkomsten deden in totaal 425 medewerkers mee en ze hebben genoten. Je hebt hun creatieve brein geactiveerd en de workshops hebben bijgedragen aan de doelstelling van de bijeenkomsten. Mooie manier om de start van de invulling van het jaarplan vorm te geven! Goed gedaan 👏.
Jarco Diephout

Districtsmanager

Een workshop van Suzanne staat garant voor visualisatie van de kern van de boodschap en een inspirerende middag! Door haar stap voor stap aanpak kun je na de workshop zelf mooie, duidelijke tekeningen maken! Een aanrader!

Romy Feer

Senior Communicatiespecialist

 Op een verfrissende creatieve manier hebben we de toekomst geschetst. Zowel individueel als gezamenlijk tekenden we over verwachtingen en uitdagingen. Het was een erg leuke workshop waarin we twee teams bij elkaar brachten. De neuzen bleken aardig dezelfde kant op te staan.

Suzanne is een zeer kundige trainer die ons leerde om met een aantal simpele basistechnieken een idee of plan op papier te zetten. Het was een geslaagde middag met een combinatie van fun en samenwerking. De getekende uitkomsten nemen we mee naar onze volgende strategische sessie.

Teammanager KIA Nederland

Offerte op maat

Ik maak graag een voorstel op maat. Vooraf bespreken we o.a. het doel, de doelgroep, het aantal deelnemers (4 tot 200), de duur van de workshop (van 30 minuten tot meerdere dagdelen), live of online en overige wensen. Op basis daarvan stel ik een passend programma samen, waarin jullie zoveel mogelijk inspiratie opdoen en je doelen behalen.

Veelgestelde vragen

Wat voor teams doen mee aan de workshop?

Dat is heel divers. Meestal zijn het teams die op een vernieuwende, open manier iets nieuws willen leren, op een andere manier verbinding met elkaar willen maken en/of de ‘creatieve knop’ van de teamleden willen aanzetten. 

Waarom zou ik de workshop door Suzanne Warmerdam laten verzorgen?
  • Ik heb ruim 20 jaar business ervaring en geef mijn workshops op een heldere en inspirerende manier (dat zeggen de deelnemers ;-)). 
  • Ik maak de workshops op maat, met een goed doordachte opbouw, afgestemd op jullie doel en met een steile leercurve.
  • De workshops zijn méér dan alleen tekenen: het gaat ook over mindset (NLP), anders denken en anders doen.
  • je leert een tekenstijl die eenvoudig, strak, professioneel en speels is (voorbeelden: zie afbeeldingen op de website)
Geef je ook workshops met open inschrijving?

Zeker, ik heb een open training Zakelijk Tekenen op flipover.

Geef je ook workshops aan hele grote groepen

Jazeker! Mijn grootste groep was tot nu toe 150 mensen in een grote zaal tijdens een medewerkersbijeenkomst. Daag me gerust uit met een nog grotere groep ;-).

Over mij

Ruim 20 jaar werkte ik bij grote bedrijven aan het verbeteren van processen en het verhogen van de klanttevredenheid. In 2016 was het tijd om de grote corporate omgeving te verruilen voor iets heel anders….

Ik startte mijn eigen bedrijf en sindsdien geef ik inspiratieworkshops Zakelijk tekenen bij grote en kleine organisaties, voor kleine en grote groepen. 

Wat ik elke keer zie is dat iedereen kan tekenen, ook wie nu denkt van niet! Tijdens mijn workshops gaat de creativiteit stromen en er ontstaan als vanzelf out-of-the-box ideeën om in het werk toe te passen. 

Ik ben internationaal gecertificeerd NLP Coach en dat zorgt ervoor dat ik in mijn workshops niet alleen de teken-vaardigheid leer, maar vooral aandacht geef aan de mindset en persoonlijke ontwikkeling. Daardoor gaan ze anders denke en komen ze écht in beweging, super tof! 

Meer weten over mij: Alles over Suzanne

”Je manier van werken met mensen is verfrissend. Je bent toegankelijk, wekt vertrouwen en laat zien dat iedereen dit kan. En dat is knap! Ik heb enorm veel geleerd in een hele korte tijd, en heb mijn schriftje en pennen nu altijd mee 😉. “
Tom

deze klanten gingen je voor