Tekenen met je team

Incompany workshops

Wil jij met je team de kracht van tekenen ontdekken? Samen inspiratie opdoen, de creativiteit laten stromen en elkaar beter begrijpen? Dat kan! Op een door jullie gekozen locatie, online via Zoom of in mijn workshopruimte in Voorschoten.

Herken je dit?

Zit je regelmatig in een vergadering en dwaal je af met je gedachten? En ben je niet de enige ;-). Denk je soms ’we zitten op 1 lijn’ en blijken jullie toch verschillende beelden te hebben? Of ben je gewoon die lange lappen tekst zat en wil je op een vernieuwende manier je verhaal overbrengen?

Zou je tekenen in willen zetten in je werk, MAAR…. zie je dat jezelf en jouw team écht niet doen? Ik zal je wat verklappen: de meeste mensen zeggen aan het begin van mijn workshops en trainingen ‘Ik kan niet tekenen’.

IEDEREEN kan tekenen, jij dus ook!

Tijdens de workshop laat ik jullie ervaren dat je kunt tekenen, ook wie nu denkt van niet. Honderden mensen gingen jullie al voor! Je leert om kernachtige tekeningen te maken, waarbij het niet gaat om mooi, wel om duidelijk. Zodat anderen begrijpen wat je bedoelt

‘Van te voren zei ik: dit is niks voor mij, ik kan niet tekenen. En wat bleek? Het is veel minder moeilijk dan ik dacht én het was ook nog eens heel leuk!  Pieter

Stel je eens voor…

Je volgt met je team een workshop op maat. De creativiteit van het team wordt wakker geschud (een van de belangrijkst 21-eeuwse skills!). Jullie leren elkaar op een andere manier kennen en werken met elkaar naar een vooraf bepaald doel.

‘’Het was leuk dat we iets simpel op papier kregen. Door het tekenen merk je dat je je creativiteit aanboort en nieuwe ideeën krijgt‘’  Charlotte

Na afloop van de workshop zetten jullie je teken-skills in om (interne) klanten en collega’s positief te verrassen. Als team onderscheid je je en het helpt om meer impact te maken.

Wij willen impact maken

Offerte op maat

Ik maak graag een voorstel op maat. Vooraf bespreken we o.a. het doel, de doelgroep, het aantal deelnemers (4 tot 100), de duur van de workshop (van 30 minuten tot meerdere dagdelen), live of online en overige wensen. Op basis daarvan stel ik een passend programma samen, waarin jullie zoveel mogelijk inspiratie opdoen en je doelen behalen.

Ik wil een team workshop boeken

VEELGESTELDE VRAGEN

Dat is heel divers. Meestal zijn het teams die op een vernieuwende, open manier iets nieuws willen leren, op een andere manier verbinding met elkaar willen maken en/of het ‘creatieve knopje’ van de teamleden willen aanzetten. Soms is het een groep medewerkers van verschillende afdelingen die wel allemaal hetzelfde werk doen, bijvoorbeeld een groep procesmanagers of adviseurs.
  • Suzanne, de trainer, heeft ruim 20 jaar business ervaring en geeft veel workshops & trainingen. Ze doet dat op een heldere, enthousiaste en inspirerende manier (dat zeggen de deelnemers ;-)). Ze houdt ervan om mensen in beweging te zetten en de creativiteit te laten stromen.
  • Ze maakt de workshops op maat en zorgt voor een goed doordachte opbouw, afgestemd op het doel. Ze baseert dit op beproefde methoden & opleidingen die ze volgde zoals: Visueel Leiderschap, Graphic Recording, Lean Six Sigma Blackbelt, NLP en Creatieve Coaching. Hierdoor is de leercurve van deelnemers zeer steil.
  • je leert een tekenstijl die eenvoudig, strak, professioneel en speels is (voorbeelden: zie porfolio)
  • Er zijn diverse opties mogelijk, zoals nazorg, een visueel verslag of visuele coaching
Zeker, je kunt meedoen met workshops, training of coaching Zakelijk Tekenen. Daarnaast verzorg ik workshops Teken je Droombaan voor mensen die niet goed weten wat ze willen met werk en daar verandering in willen brengen.
Jazeker! Dit is een mooie manier om met elkaar een nieuwe skill te leren. Op verzoek koppelen we een bepaald thema aan de sessie en maken we er een mooi programma op maat van.
Het komt regelmatig voor dat opdrachtgevers een visuele samenvatting van de dag willen, door mij getekend. Meestal doe ik dat digitaal, op een tablet. In sommige gevallen kan het ook live, tijdens de dag, afhankelijk van het programma.

OVER MIJ

Ruim 20 jaar werkte ik met veel plezier in diverse uitdagende banen aan het verbeteren van processen en het verhogen van de klantbeleving. Toen ik Zakelijk Tekenen ontdekte startte ik mijn eigen bedrijf. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen de kracht – en het plezier – van tekenen te laten ontdekken!

Ik krijg er super veel energie van om mensen te laten ervaren dat ze tekenen in kunnen zetten in hun werk. Ik zie de creativiteit dan letterlijk gaan stromen en nieuwe inzichten en ideeën ontstaan ter plekke. Ik merk dat mensen in beweging komen en plezier ervaren. Dat gun ik iedereen!

Dit gun ik mijn team, ik wil contact met Suzanne

Meer weten over mij: Alles over Suzanne

”Je manier van werken met mensen is verfrissend. Je bent toegankelijk, wekt vertrouwen en laat zien dat iedereen dit kan. En dat is knap! Ik heb enorm veel geleerd in een hele korte tijd, en heb mijn schriftje en pennen nu altijd mee 😉. Tom

Opdrachtgevers