Het maakt een wereld van verschil

door | 23-10-23 | Geen categorie

Of je door de stromende regen loopt mét paraplu of zonder.

In een paar minuten ben je zomaar helemaal doorweekt, van top tot teen, tot in je onderbroek. Dat voelt belabberd, toch?

En mét een plu kun je uren rondlopen. Ook al komt de regen met bakken uit de hemel, je maakt er gewoon een leuke dag van.

Hoe één zo’n simpel ding ☂️ een wereld van verschil maakt!

Wat ook een wereld van verschil maakt is of je met of zonder hulp een nieuwe stap zet in je loopbaan. Als je iets heel anders wilt gaan doen en nog niet precies weet wat je wilt, wat gebeurt er dan zonder hulp? Dan blijf je in cirkeltjes denken, inside-the-box, ga je uitstellen, duurt het lang en hoor je van iedereen een ander advies. Herkenbaar en frustrerend?!

Mét hulp gebeurt er iets anders! Dan gaat het sneller, is het leuker, zie je nieuwe mogelijkheden en kom je erachter dat je meer kunt dan je dacht. En – als je de goede hulp hebt – dan maak je een keuze die past bij wie jij bent!

Sta jij op het punt om een nieuwe stap te zetten in je loopbaan? En heb je al gemerkt dat het scrollen door vacatures je niets oplevert? Weet dan dat het anders kan!

Op vrijdag 3 november van 10-11:15 geef ik mijn webinar ‘Ontdek je nieuwe koers’. Je kunt je gratis aanmelden. Er zijn nog een paar plekken, dus als je erbij wilt zijn, wacht dan niet te lang.

Ik wens je een fijne (werk-)week!

Groetjes, Suzanne

PS: Foto’s zijn van afgelopen weekend. Ik was bij een vriendin op bezoek in het regenachtige maar o zo gezellige Reepham, Oost Engeland. Twee volle dagen regen, de laatste dag sloten we af met zon ☀️. Ik hoop dat je ook een leuk weekend hebt gehad?!