Mijn spontane besluit was goed

door | 26-04-23 | Geen categorie

Ik hoor het getik van toetsenborden, een lach van iemand die een Zoom-call heeft en door het raam zie ik een groen grasveld en het meer van Bolmsö. Daarboven wolken, af en toe zon en daarnet kwamen er hagelstenen uit de lucht vallen.

Workation in Zweden

Na een verfrissende duik in het ijskoude water en een lekker ontbijt, zit ik nu achter m’n laptop. Ik ben op workation in Bolmsö, in zo’n typisch Zweeds rood met wit huis. Een mooie combi van work en vacation.

Tijd voor mezelf

Het was een spontane actie om deze reis te boeken. Toen ik op een zondagochtend in januari een mail van Bites & Business las, was er nog 1 plek. En ik dacht spontaan: dit ga ik doen! Even tijd voor mezelf en samen met andere vrouwelijke ondernemers op pad, leuk. Het thuisfront – mijn man en 2 puberzonen – kan wel een weekje zonder mij, zeker nu het vakantie is (lekker chillen ;-)).

Wie gaat er eigenlijk mee?

Ik had Marijke, de organisator van de workation, al een keer ontmoet: super energiek, boordevol ideeën, die ze ook nog eens uitvoert! De andere vrouwen kende ik niet, maar het zijn allemaal onderneemsters, dus dat wordt vast leuk, was mijn gedachte. En dat klopt!

Wat gaan we doen?

Er was geen programma vooraf, maar dat ontstond al snel. In de ochtend een duik in het ijskoude meer, ontbijten met elkaar en dan aan de slag, de laptop open of een call. In de middag er op uit, een wandeling of stadje bezoeken. Of iets leuks en nuttigs doen, zoals een Lumina spark workshop of meedenken over een nieuwe te ontwikkelen app.

 

Zelf bereid ik mijn nieuwste workshop ‘Van irritatie naar Inspiratie’ voor, die ik 30 juni geef op het Play in Business event. En mijn workation-maatjes mag ik later deze week trakteren op de try out.

 

Mijn spontane besluit was goed

De enige manier om er achter te komen of iets leuk is, is door het te ……..DOEN! Ik wist niet van tevoren met wie ik in de auto zou stappen voor een rit van meer dan 12 uur, om vervolgens een week met elkaar in een huis te vertoeven. Ik heb van tevoren nog wel even gedacht: was dat wel een goed idee? En ik ervaar nu: dat was het zeker!
 
Heb jij ook wel eens spontaan iets besloten omdat het goed voelde, daarna nog even getwijfeld om er vervolgens achter te komen dat het heel tof was? Leuk als je het deelt!


Fijne dag!

Liefs, Suzanne 💛

PS: als je je afvraagt of het leuk – en nuttig – is om mee te doen met mijn webinar of om bij me langs te komen in Voorschoten voor de Koffie & Loopbaaninspiratie: dit is dé uitnodiging om je spontaan aan te melden en mee te DOEN!