Ik kan niet kiezen

door | 24-05-23 | Geen categorie

Jeetje, wat veel mogelijkheden, ik kan niet kiezen😬.
Dat is precies wat ik bij mijn klanten ook zie, moeite met kiezen. En nu voel ik het zelf. Ik blokkeer. Afgelopen week gebeurde het, tijdens de training ‘Weergaloze content schrijven’. Ik wilde een héle goede keuze maken, content schrijven die mijn klanten inspireert. De perfectionist in mij wilde de perfecte Linkedin-post schrijven. En toen zat ik ineens vast.

Ik keek nog eens naar de berg aan ideeën die ik in ‘no time’ had opgeschreven en getekend. En toen kwam de briljante ingeving van een van de deelnemers. Ze keek naar me en zei: ‘wat er nu bij jou gebeurt, dat gebeurt ook bij jouw klanten, toch?’

Yes! Dat klopt helemaal.

En wat ik dan altijd zeg? De perfecte keuze bestaat niet! Het gaat erom dat je iets DOET, iets kiest. Dan ervaar je vanzelf of het een goede keuze was of een ‘slechte’. En noem het dan niet slecht, maar: ‘ik heb geleerd!’.

Want de aller slechtste keuze is om NIETS te doen (en dat is dus ook een keuze!).  Als ik dat had gedaan, dan was deze post er niet geweest. Misschien was dat beter geweest, dat laat ik aan jou ;-).
Fijne dag!

Groetjes, Suzanne


PS: heb jij moeite met keuzes maken en helpt dat je niet bij het vinden van werk dat écht bij je past? Kun je wel wat energie en inspiratie gebruiken in je zoektocht naar werk dat écht bij je past? Doe dan mee met mijn webinar of neem direct contact met me op!

PS 2: niet mijn meest charmante foto, maar geeft wel een beeld bij het verhaal, toch ;-)?