Kom je een kopje loopbaaninspiratie drinken?

door | 12-10-23 | Geen categorie

Jeetje, wat stoer dat je het roer hebt omgegooid, hoe heb je dat gedaan?’ Deze vraag krijg best vaak en ik vertel graag over mijn carrièreswitch.

Maar stoer? Ik vind mezelf soms best stoer, bv toen ik een half jaar met de rugzak door Zuid-Amerika trok, op een berg van 5200 meter stond, nauwelijks zuurstof en toch boven gekomen. Of in de schommel boven het ravijn in Ecuador.

Mijn carrièreswitch voelt voor mij niet zo zeer stoer, wel ben ik er heel blij mee.

Ben jij ook nieuwsgierig hoe ik dat heb aangepakt? Ik vertel er morgen, vrijdag 13 oktober over tijdens ‘Een kopje loopbaaninspiratie’ in mijn coachruimte in Voorschoten. En je mag me alles vragen ;-).

De koffie, thee en wat lekkers staan morgen om 10:30 uur klaar. Stuur me een bericht als je aan wilt sluiten.

Zie ik je morgen?

Groetjes, Suzanne