Teken je talent

Online workshop

Weet je wat jouw talenten zijn? Waar je goed in bent en blij van wordt? Of zit je vooral ‘in je hoofd’ en kost je werk je steeds meer energie?

Grote kans dat er nog veel talenten in je zitten die je nog niet laat zien. Ik weet zeker: je hebt heel veel te brengen, veel meer dan je nu denkt!

‘Maar ja, wat kan ik dan écht goed en wat wil ik…?’ hoor ik je denken. Je hebt er een vaag idee over, maar je krijgt het niet concreet. Je denk er veel over na, maar merkt dat het denken je niet verder helpt…

Hoe zou het zijn om je favoriete talent op papier te krijgen? En dan ook echt het gevoel te hebben: ‘Ja, dit is het, dit is wat ik goed kan én waar ik blij van word’. Zodat je weet welke vervolgstappen je wilt zetten om de wereld te gaan bieden wat jij in je hebt.

IEDEREEN kan tekenen, jij dus ook!

Dit ga je doen

Tijdens deze workshop leer je om eenvoudige, heldere tekeningen te maken. Ik laat je zien hoe je dat aanpakt, geef je tips en jij gaat het vooral DOEN! De beste manier om te leren.

De manier van tekenen die ik je leer helpt je om snel en intuïtief iets op papier te zetten. En dat gebruiken we vervolgens als je over jezelf gaat  tekenen! Vooral de dingen die je goed kunt, die je energie en voldoening geven. Hoe dat werkt kun je het beste zelf ervaren.

Je eindigt met een tekening van je favoriete talent én jouw eerste stap om dit talent in te zetten.

‘Door te tekenen ging ik op een andere manier naar mezelf kijken en dat leverde me nieuwe inzichten op’ Sanne

Ik wil in actie komen, ik doe mee!

Voor wie?

Voor mensen die:

  • Meer voldoening willen halen uit hun werk
  • Veel in het hoofd zitten en graag de intuïtie willen aanboren
  • Open staan om dingen over zichzelf te ontdekken
  • Dat samen met gelijkgestemden willen doen
  • Die nu eindelijk eens echt in actie willen komen

 

Dit krijg je:

Tijdens Teken je Talent breng je jouw favoriete talent in beeld. Je gaat aan de slag met een set krachtige, creatieve oefeningen, zodat je uit je hoofd gaat en dichter naar je hart.

Het is een interactieve workshop, online via Zoom, in een kleine groep. Met  mensen die net als jij nieuwsgierig zijn, behoefte hebben aan reflectie, creativiteit en helderheid willen krijgen over wat ze nu écht willen.

Je leert om eenvoudige, heldere tekeningen te maken, waarmee je intuïtief en snel dingen over jezelf op papier krijgt. Hoe dat werkt kun je het beste zelf ervaren. En als je denkt: ‘ik kan niet tekenen’ of ‘ik weet niet goed wat mijn talenten zijn’: laat je verrassen,  iedereen kan het, jij dus ook!

Na afloop van de workshop ontvang je een beeldverslag met de belangrijkste tekeningen, tips, voorbeelden en een sfeerimpressie van de sessie.

Je zorgt zelf voor A4-papier, een schaar, zwarte stift en gekleurde stiften.

‘Door te tekenen ging ik op een andere manier naar mezelf kijken en dat leverde me nieuwe inzichten op, waarmee ik verder kan’ Sanne

Het resultaat

Tijdens de workshop ontdek je jouw favoriete talent, kijk je op een nieuwe manier naar jezelf en naar jouw toekomstige werk. Je gaat mogelijkheden zien die je eerder niet zag en – ook belangrijk – je komt in beweging! Van denken naar DOEN!

Door het tekenen maak je contact met je onbewuste, met wat er van binnen bij je speelt, met dat wat jouw hart graag wilt. Daardoor komen er dingen naar boven die ‘kloppen’ voor jou. Dat geeft duidelijkheid en helderheid.

Na de workshop sta je te popelen om zelf aan de slag te gaan met het favoriete talent dat je hebt getekend.

Heb je meestal moeite met keuzes maken en denk je nu: ‘Ik weet nog niet eens wat mijn talenten precies zijn, laat staan mijn favoriete talent’? Doe dan mee en je zult zien dat ook jij een keuze kunt maken. Doordat je in een goede flow terecht komt, door het effect van tekenen en door de opbouw van de oefeningen gaat het zeker lukken.

Ik ben benieuwd: gun je jezelf de tijd en ruimte om mee te doen aan deze workshop? Als je nu ‘uit je stoel komt’ en je aanmeldt, dan kom je in een actieve modus waarin je dingen gaat ondernemen die je tot nu toe uitstelde of waarvan je je misschien niet eens bewust was dat je ze wilde ;-).

‘Wat een leuke en efficiënte manier om talenten zichtbaar te maken, tekenen maakt echt wat anders los’ – Marion
‘Ik kan hier echt mee verder en heb daar ook echt zin in gekregen!’ – 
Marije

Dit is wat ik wil, ik doe mee!

WANNEER

Nieuwe data volgen.

Wil je op de hoogte worden gehouden? Stuur een mail naar info@suzannewarmerdam.com.

Jouw investering

De workshop kost 89,- incl btw (73,55 excl btw).

Ik doe mee!

VEELGESTELDE VRAGEN

Zeker! Sterker nog, ik leer het je graag! 80% tot 90% van mijn deelnemers zegt in het begin ‘ik kan niet tekenen’ en wat blijkt? De honderden mensen die ik heb getraind konden het allemaal, waardoor ik inmiddels overtuigd ben: IEDEREEN kan het!
Jazeker! Dan is het juist iets voor jou. Als je toch twijfelt of vragen hebt, neem dan contact met me op.
Een laptop met Zoom en de volgende materialen: A4-papier, zwarte stift en gekleurde stiften.
Bij Teken je Talent maak je kennis met tekenen, laagdrempelig, online. Je ervaart de creatieve werkwijze en voelt het effect ervan. Teken je Droombaan is een uitgebreidere, dieper gaande workshop, waarbij je extra’s krijgt zoals persoonlijke begeleiding en materialen. Wil je eerst proeven? Doe dan mee met Teken je Talent en bepaal daarna of je door wilt met Teken je Droombaan. Wil je meteen grotere stappen zetten: meld je dan aan voor beide workshops. Als je vragen hebt: neem gerust contact met me op.
  • De trainer, Suzanne heeft ruim 20 jaar business ervaring en geeft veel workshops & trainingen. Ze doet dat op een heldere, enthousiaste en inspirerende manier (dat zeggen de deelnemers ;-)). Ze is ervaringsdeskundige en ging van ‘wat anders willen, maar niet precies weten wat’ naar ‘werk dat écht bij me past’. Ze houdt enorm van persoonlijke ontwikkeling en helpt jou heel graag bij jouw ontwikkeling.
  • De workshop heeft een goed doordachte opbouw en is gebaseerd op beproefde methoden, zoals Creatief Coachen, NLP, Zakelijk Tekenen en Visueel faciliteren.
  • Je leert de basis van Zakelijk Tekenen, in een tekenstijl die eenvoudig, strak, professioneel en speels is (voorbeelden: zie porfolio)
Zeker! Hier vind je informatie over op maat gemaakte programma’s voor organisaties en teams.
Suzanne Warmerdam | Visual Storytelling

Over Suzanne

Na een lange zoektocht heb ik mijn droombaan gevonden, of beter gezegd: gecreëerd. Ruim 20 jaar werkte ik bij diverse grote organisaties, totdat ik Zakelijk Tekenen ontdekte en mijn eigen bedrijf startte. Ik wist jarenlang niet precies wat ik wilde en nu valt alles op z’n plaats.

In deze workshop voeg ik mijn ervaring en kennis samen tot een uniek geheel, speciaal voor jou!  De werkvormen komen voort uit beproefde methoden en opleidingen die ik volgde, zoals Visueel Leiderschap, Creatieve Coaching, NLP, Visueel Faciliteren en Lean Six Sigma Blackbelt.

Meer info over mij vind je hier.

‘Suzanne gaf heldere uitleg over het tekenen en ik deelde ook haar eigen ervaringen, heel inspirerend’ Marjolein

VOORBEELDEN VAN GETEKENDE TALENTEN

Deelnemers die je voorgingen maakten deze tekeningen. De meesten begonnen met ‘ik kan niet tekenen’, ‘nou ja, ik kan het een beetje’ of ‘ik maak het altijd te moeilijk’. En ze eindigden hiermee.

‘Deze inspirerende workshop is echt een aanrader! De tekeningen laten alles meer leven, maar ook werkt het gezamenlijk en creatief proces motiverend. Daarnaast deed Suzanne het erg goed, ze geeft iedereen de ruimte en denkt ook mee’.  Petra van der Vlugt