Online workshop

Teken je Talent

Zit je veel ‘in je hoofd’ en wil je het liefst je hart volgen? Werk doen waar je weer energie van krijgt, in plaats van dat het je bakken met energie kóst?

Ontdek wat jouw favoriete talent is tijdens deze online workshop.  Zodat je richting & focus krijgt en werk gaat vinden dat écht bij je past. Want: als je weet wat je wilt, dan is het zóveel makkelijker om het te vinden!  

Heb jij heel veel talenten of denk je juist ‘wat kan ik nu eigenlijk echt goed?’. Dan is dit een workshop waarin je op een creatieve en intuïtieve manier ontdekt wat jouw favoriete talent is. Super toch?! 

Online workshop

Teken je Talent

Zit je veel ‘in je hoofd’ en wil je het liefst je hart volgen? Werk doen waar je weer energie van krijgt, in plaats van dat het je bakken met energie kóst?

Ontdek wat jouw favoriete talent is tijdens deze online workshop.  Zodat je richting & focus krijgt en werk gaat vinden dat écht bij je past. Want: als je weet wat je wilt, dan is het zóveel makkelijker om het te vinden!  

Heb jij heel veel talenten of denk je juist ‘wat kan ik nu eigenlijk echt goed?’. Dan is dit een workshop waarin je op een creatieve en intuïtieve manier ontdekt wat jouw favoriete talent is. Super toch?! 

Tijdens de workshop gaan we tekenen. Dat helpt om uit je hoofd te komen en dichter naar je hart te gaan.

Denk je direct: ‘ik kan niet tekenen!’? Doe dan juist mee! Tijdens een ‘teken warming-up’ leer ik je hoe je eenvoudige, heldere tekeningen maakt. Echt iedereen kan het, jij ook! Hoe dat werkt  kun je het beste zelf ervaren.

Aan het eind van de workshop heb je letterlijk een beeld van jouw favoriete talent én je hebt de eerste stap bepaald om je talent in te gaan zetten. Je bent dan in de actie-modus, op weg naar werk waar je blij van wordt! 

”Wat een leuke en efficiënte manier om talenten zichtbaar te maken, tekenen maakt echt wat anders los!” Marion

 

Suzanne Warmerdam

Als je weet wat je wilt, dan is het zóveel makkelijker om het te vinden!

Voor wie?

Ben jij een vrouwelijke professional of onderneemster en weet je dat je meer ‘in huis hebt’ dan je tot nu toe liet zien? Heb je een brede interesse en lukt het niet om te kiezen uit alle opties, zoals andere werkzaamheden, ander bedrijf, andere branche, opleiding volgen, etc? Dan geeft het je vast een onrustig gevoel om steeds maar bezig te zijn met ‘wat wil ik nu écht?’

Als jij voelt dat het tijd is voor iets anders en je verlangt ernaar om (weer) werk te doen waar je energie en voldoening van krijgt, dan is deze workshop voor jou! Doe mee, volg je nieuwsgierigheid en ga ervaren wat het je brengt. Want het laatste wat je wilt is over 10 of 20 jaar terugkijken en denken ‘had ik maar….’ (Am I right ;-)?)

”Ik heb nu helder wat mijn belangrijkste talent is en ik heb ook echt zin gekregen om ermee aan de slag te gaan!” Marije

Wat je krijgt

Een inspirerende, interactieve workshop van 2,5 uur, samen met gelijkgestemden

Je leert hoe je op een eenvoudige manier kunt tekenen, iedereen kan het!

Je krijgt een helder beeld van jouw favoriete talent, via krachtige, creatieve oefeningen

Na afloop ontvang je een oefening waarmee je je vervolgstappen concreet gaat maken

Je krijgt persoonlijke feedback op je vervolgstappen als je die inlevert na afloop

Aanmelden

Doe je mee op 12 januari 2024 van 10 – 12:30 uur?  We werken in een kleine groep van 10 deelneemsters, dus als je erbij wilt zijn, wacht dan niet te lang!

De investering voor deze inspirerende workshop is 57,-. 

Aanmelden kan via de button hieronder. Na betaling ontvang je een mail met daarin de zoom-link en verdere instructie.

Ik zie je graag!

* Zit er geen datum bij die past? Stuur een mail naar mailing@suzannewarmerdam.com en ik hou je op de hoogte!

 

Wat je nodig hebt

Tijdens het webinar heb je nodig:

Papier, schaar en stiften: zwart en enkele kleuren

Laptop met Zoom (kan ook via browser als het werklaptop is)

Een open mind

Over mij

Ruim 20 jaar werkte ik bij diverse grote organisaties. Steeds vaker vroeg ik me af: ‘wat doe ik hier eigenlijk?’. Totdat ik in 2016 het roer omgooide. Ik startte mijn eigen bedrijf en gaf daarmee ruimte aan mijn creativiteit en aan mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling.

Inmiddels ik ben internationaal gecertificeerd NLP Coach en zet ik  (zakelijk) tekenen in tijdens coachtrajecten, workshops en trainingen. Ik laat mijn klanten ontdekken dat iedereen kan tekenen, ook wie denkt van niet. Het gaat niet om mooi, maar om wat je ermee kunt bereiken, en dat is heel veel! Daar kan ik uren over praten, maar liever laat ik het je ervaren.

Mijn manier van werken is licht, luchtig en toch diepgaand. Ik help je om je hart te volgen en te ontdekken dat je meer kunt dan je denkt, daar ben ik van overtuigd! Zo maken we samen de wereld een beetje mooier. Doe je mee?

Meer info over mij vind je hier.

In beweging of…

Blijf jij nog jaren doorgaan op het bekende, maar niet zo prettige pad? Laat je die rondjes in je hoofd verder ronddraaien? Of volg je je nieuwsgierigheid en pak je het eens anders aan?

Leg een paar A4-vellen klaar en normale stiften (zwart en enkele andere kleuren), dan gaan we aan de slag om jouw favoriete talent te ontdekken!